Core Power Fysio

Core Power Fysio helpt je een sterk lichaam te ontwikkelen met een stabiele basis. Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht kunnen verschillende effectieve oefeningen gerealiseerd worden ter verbetering van je rompstabiliteit. En dat straal je uit.


Core Power wordt sinds kort veel in de topsport gebruikt en is daarnaast bekend van televisieprogramma's als Obese. Zo maakt het Nederlands voetbalelftal gebruik van deze succesvolle methode. Waarom? Door consequent de rompstabiliteit te trainen krijg je controle en balansbeheersing over je rug, bekken, heup, knie en enkel. Je bent niet alleen minder vatbaar voor blessures maar je verbetert ook je sportprestaties. Test het uit!

Talentcoaching

Vaak zie je dat talentvolle kinderen vanaf ongeveer hun 12de jaar voor het eerst te maken krijgen met aspecten van topsport zoals toenemende trainingsbelasting, meer wedstrijden of optredens, blessures, het omgaan met verwachtingen, spanning, teleurstelling en kritiek. Het is belangrijk om iemand naast je te hebben staan die je fit houdt en vrij in je hoofd. Plezier in wat je doet blijft immers de basis.


Sporttalenten lopen in hun carriere tegen situaties aan die om een oplossing vragen. Het combineren van sport en school, de relatie met je vrienden, de gevolgen voor de andere leden van het gezin, allemaal zaken die aandacht nodig hebben. Je krijgt met veel leuke situaties te maken, maar de weg naar succes is geen gemakkelijke. Ik begeleid je daarbij.

Investeer in je talent en loop niet vast op de veel voorkomende hindernissen. Samen werken we aan een plan om je doelen dichterbij te brengen. Je zult ontdekken dat het mogelijk is om grensverleggend bezig te zijn.